If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Справка www.italiaspeed.com.
Там е предвидена чак за 2008 г. ама аз мисля че ще е по-рано.
Разгледай-има интересни неща.
Наистина има , аз просто бях прочел че 2007 спират 166 и няма да я наследи непосредствено нищо. Явно ще има пауза до 2008. Мегов другото ето още един интересен сайт www.leftlanenews.com
Аз залагам че ще прилича мн на концепта Visconti .Все пак видяхме какво стана с 8С u Brera. Само да не е в стила на 159/sw/brera/spider че много ще им стане с тея кръгли фарове
Alfa Romeo 147 1.9 JTD 8v Distinctive
Fiat Punto Mk1 1.2 Fire
Ex: BMW E61 530 Xi
Колеги на бас се хващам че тази концепция е най-близо до реалността.
Това е завършен прототип показан през 2004 г. в Женева.
Според моите скромни прогнози, тази пролет пак в Женева ще видим и готовта 169, която надявам се няма да се различава много от прототипа.
Уф, а аз силно се надявам новата 169 да не прилича на Висконтито!
Версията на Quadrifoglio ме кефи повече, доста-повече
Да ама няма да изглежда така.А и ако това е вярно, че още се чудят на коя платформа ще да е,въобще не я виждам да излезе скоро.Нищо че някаде пише 2009-та.
часът е... виждате колко ! чета темата от 12ч.... сле дълго ровене из какви ли не сайтове искам да ви кажа че изгледите сочът че 169 ще изглежда точно като на снимката която е постнал THeDon!А иначе за тези които не знаят 8ц компетиционе-то се разработваше от 2003 г... а го искараха едва тази година и то с доста суетня... според мен 169 ще излезне на пазара 2009... на някой от вас видях е тази прогноза ви се струва доста оптимистчна,но замислете се че е недопостимо да толкова много време 166 да остане без заместник ,освен ако нашите вдъхновители не са ни подготвили някаква изненада дано само да е приятна ...защото доколкото познавам историята на марката ... просто е изпълнена с възходи и падения ... дано с новата концепция да се получи... и би трябвало всъщност ако са останали хора с вкус на тая планета!!!
Comment